Rengøringssæt Deluxe Weldtite

På lager
DKK 299,00

Premium-sættet til at holde din stolthed og glæde frisk! Rengør med Weldtite Bike Cleaner, brug den bløde vaskebørste, før du forkæler med Rapid Ceramic Shield for maksimal beskyttelse og en hydrofob finish.

Weldtite Bike Cleaner benyttes af professionelle mekanikere, sportslige ryttere, pendlere og mountainbikere over hele verden. Den ergonomiske power trigger er nem at bruge og tilbyder en række sprays, herunder 'Fine Mist' og 'Power Spray'.

Den ultimative cykelplejebørste med bløde og slidstærke nylonbørster. Den bløde vaskebørste gør det let at rengøre cyklen og fjerner nemt mudder og snavs uden at forårsage skade på stellet. De superbløde børstehår hjælper med at fange snavs under brug, og den gummierede krop forbedrer brugervenligheden og eliminerer risikoen for at ridse stellet. Anbefales til rengøring af cykelrammer, gafler og dæk.

Rapid Ceramic Shield er udviklet til hydrofob beskyttelse under de hårdeste forhold. Uovertruffen beskyttelse og holdbarhed sikrer, at vand, mudder, træsaft og olier glider lige ud af stellet og holder din cykel renere og beskyttet i længere tid.

Rapid Ceramic Shield beskytter rammen ved at udfylde nano-ufuldkommenhederne i lakken eller det øverste lag, hvilket skaber en glat, stærk og holdbar hydrofob belægning.INDHOLD

1 x Cykelrens 1L
1 x Softwash børste
1 x Rapid Ceramic Shield
1 x Premium langluvet klud
1 x Premium kortluvet klud

Varespecifikationer.