PurePower Hydro Bærsmag 20x4g

På lager
DKK 70,00

Ny og forbedret Hydro Bærsmag
Vi kan nu med stolthed præsentere en ny og forbedret Hydro Bærsmag! PurePower har lyttet til jer som atleter og og udviklet et produkt som er mere naturlig end forgængeren. Derfor har de fjernet sødmidlet aspartam og det kunstige farvestof og erstattet det med sucralose og rødbedepulver. Det betyder for jer som hverdagen sportshelte, nu kan nyde en elektrolyt tabs uden kunstige farvestoffer! Derudover har vi tilført mere salt.

Med Hydro tabs kan du nemt og bekvemt blande din egen sportsdrik. Hver tablet indeholder vitaminer og mineraler (elektrolytter). Hydro opløses nemt i vand og giver en frisk smag af røde bær. Er din Hydro drik ikke stærk nok? så kan du smide en ekstra Hydro tab i din drikkedunk. Læs mere om brugen af elektrolytter om vinteren her.

Derfor skal du bruge vores Hydro tabs.
Elektrolytter: Har en rehyderende effekt.
Magnesium: Nedsætter riskoen for kramper.
Vitamin C: Bidrager til at mindske træthed udmattelse også styrker det immunforsvaret.

Husk!
Når du træner er dit behov for væske øget, fordi du kommer til at svede. Selv et mindre væsketab på 1-2 % vil kunne forringe din ydeevne med 10-30 %. Sørg derfor altid for at få rigeligt med væske i forbindelse med træning. Dette gælder særligt i varmt vejr og ved meget hård træning.

Tilføj kulhydrater:
Brug for kulhydrater i din sportsdrik? Carbo Race Neutral består af 100 % rent maltodextrin og kan nemt tilsættes din sportsdrik ved behov for ekstra energi.

Dosering:
Opløs en tablet i et glas med 200 - 300 ml koldt vand. Daglig dosis max. 4 tabletter. Daglig dosis bør ikke overskrides.

Opbevaring:
Køligt (max. 25°C), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Ingredienser:
Surhedsregulerende midler: citronsyre E330 & natriumhydrogencarbonat, glukose, konsistensmiddel: sorbitoler, magnesiumcarbonat, rødbedepulverkoncentrat, aromaer, sødestof: sucralose, konsistensmiddel: polyethylenglycol, DL-alpha-tocopherlylacetat (E-vitamin), nikotinamid (niacin), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6).
Kan indeholde spor af laktose.

Varespecifikationer.