Gazelle Eclipse C380

DKK 46.999,00

Eclipse C380 HMB

Kom ud i verden med Eclipse C380 HMB, som har Boschs mest kraftfulde centermotor og et batteri med høj kapacitet. Trinløst gearskifte, der giver ekstra bekvemmelighed.

Fokus på design og integration

Gazelles ikoniske, V-formede frempind har samme farve som cyklen, og har ikke blot et smukt design, men sørger også for at integrere Bosch Kiox 300-displayet. Kablerne er også pænt gemt væk i stellet.

Aktiv køreposition

Det unikke design giver den perfekte kombination af en aktiv køreposition og et stort batteri på op til 750 Wh. Det betyder, at du kan fokusere på verden omkring dig, mens du cykler.

Aktiv køreposition

Det unikke design giver den perfekte kombination af en aktiv køreposition og et stort batteri på op til 750 Wh. Det betyder, at du kan fokusere på verden omkring dig, mens du cykler.

Ingen bakke er for stejl

Det er ikke noget problem for Eclipse C380 HMB at overvinde en eller flere bakker. Denne elcykel har Boschs mest kraftfulde centermotor, Performance Line CX. Den har et maksimalt moment på 85 Nm, så du nemt kan håndtere selv de stejleste bakker. Motoren drives af et batteri, som praktisk er integreret i stellet. Motorens kapacitet (750 Wh) er tilstrækkelig til lange ture med hjælp. Og så er det ikke nødvendigt at genoplade undervejs.

Skift gear uden problemer – hver gang

Det er nemt at skifte gear, hvilket betyder en behagelig køreoplevelse for dig. Eclipse C380 HMB har Enviolos trinløse gearnav. Den har ingen faste skiftepositioner, du skal blot dreje gearvælgeren for et lidt højere eller lavere gear. Du kan endda skifte gear, mens du træder i pedalerne. Som du kan se, tilbyder Eclipse C380 HMB fantastisk komfort!

Lav vedligeholdelse: Intet behov for smøring

Hvis vedligeholdelse ikke er det første, du tænker på efter en dejlig, afslappet tur, så er Eclipse C380 HMB den rigtige model for dig. Den har remtræk, som i modsætning til en kæde ikke behøver at blive smurt. Brug en klud til at tørre groft snavs af med mellemrum. En yderligere fordel: Remtrækket er stort set lydløst. Det holder op til fem gange længere end en kæde. Det kan ikke ruste.

Beskyttet mod tyveri

Eclipse C380 HMB er en elcykel med Gazelle Connect. Det er en smart elcykel med tyverisikring Et modul, der er forbundet til internettet, er indbygget i elcyklen. Dette modul sikrer, at cyklen altid kan spores via GPS. Det er også tydeligt angivet på cykelstellet, så tyvene vil tænke sig om en ekstra gang, før de prøver at stjæle den. Hvis cyklen begynder at bevæge sig, modtager du en meddelelse via Gazelle-appen Stjålet cykel? Rapporter tyveriet via appen, så går sporingsteamet på jagt efter din cykel med det samme!

Varespecifikationer.

Watt-Time Wh 750Wh
Rækkevidde 70-135Km
Batteri 750Wh
Motor 85Nm
Gear Enviolo Trekking Manual trinløst gearsystem