PurePower Recovery frutty 1,6 kg

På lager
DKK 439,00

Pure Recovery Frutti 1,6 kg.
Ved endt træning skal kroppen restituere, hvilket vil sige genopbygge muskelfibre ud fra de depoter, der er til rådighed. Derfor er det vigtigt at kroppen får tilført næring fra de korrekte typer af ernæringskilder. I restitutionsprocessen nedbryder kroppen proteiner til aminosyrer, som anvendes til regenerering af fx muskelfiber, og protein spiller derfor en væsentlig rolle i restitutionsperioden. Pointen er dog, at i forbindelse med nedbrydningen af proteinet anvendes der energi, og såfremt den eneste ernæringskilde er protein, så vil kroppen skulle arbejde mere for at kunne omdanne proteinet til de brugbare aminosyrer. Efter intensiv længerevarende træning eller konkurrence over 1 time vil især energidepotet være tømt, hvis ikke muligt at vedligeholde undervejs. Dette medfører en ikke optimal restitution, da man kan risikere at kroppen ikke har adgang til den ønskede mængde protein til omdannelse, da noget er tilgået selve omdannelsesprocessen. Et restitutionsprodukt skal derfor indeholde en del letoptagelige kulhydrater, således kroppen får tilført den tilstrækkelige mængde energi til at omdanne proteinet. Purepower Recovery er derfor et optimalt restitutionsprodukt til med god aminosyreprofil, letoptagelige kulhydrater i form af maltodextrin og fructose, og sidst men ikke mindst fantastisk smag.

Ingredienser:

Maltodextrin, valleprotein-koncentrat, fruktose, valleprotein-isolat (udvundet af mælk), surhedsregulerende middel: citronsyre, antioxidant: dikaliumphosphat, aromaer, farvestoffer: rødbede, riboflavin & beta caroten, vegetabilsk olie, sødestoffer: sucralose & acesulfamkalium, emulgator: sojalecithiner. Kan indehold spor af gluten & æg.Anvendelsesområder:
Til atleter umiddelbart efter endt træning for hurtigere restitution. Ved at indtage protein i kombination med kulhydrat sikres det, at der er aminosyrer tilgængelige til at påbegynde restitutionen, så snart træningen er slut, eller alternativt når du er på vej ned af skamlen efter en sejr.Brugsanvisning:

Pure Recovery Frutti rystes let sammen med vand og indtages efter fysisk aktivitet.
Opløs 60 gram pulver i 750 ml vand, hhv. 40 gram pulver i 500 ml vand.
En strøgen 50 ml doseringsske/-bæger indeholder ca. 20 g Pure Recovery Frutti.

Varespecifikationer.