PurePower Engergy Snackbar KOKOS 60g

På lager
DKK 20,00

PurePower Engergy Snackbar KOKOS

Med PurePower Energy Snack Kokos får du en lækker bounty-bid, der giver dig ekstra energi, så du kan komme hele vejen gennem dit træningspas – eller undgår at gå sukkerkold lige inden målstregen. Kokos-baren er også tilsat havregryn, så du får fibre. Det giver en mere jævn forbrænding, så energien holder længere. Bestil en himmerigsmundfuld fra PurePower i dag!

Er du vild med smagen af kokos, er denne PurePower Energy Snack den perfekte belønning til sidst på dit træningspas – eller når du har brug for lidt ekstra energi for at komme hele vejen i mål.

Smagen minder om den kendte Bounty-bar, og kokossmagen giver dig det der boost af sol, sommer og sandstrand, som du ikke kan undgå at blive i godt humør af. Perfekt til en regnvejrsdag ude på ruten, hvor du er både våd, træt og kæmper med at undgå de værste vandpytter og mudderpøle.

Fibre strækker energien
Ud over ægte kokos er den lækre Energy Snack fyldt med havregryn. De indeholder fibre. Det får energien i kokos-baren til at strække, fordi fibrene tager længere tid at forbrænde.

Derudover får kroppen et ordentlig skud proteiner, lige som du får kulhydrater fra bla. kokos.

PurePower Energy Snack Kokos smager så godt, at den burde være forbudt.

Nem at have med overalt
Lige som de andre PurePower Energy Snacks kan den lækre kokos-variant bruges af alle, der træner seriøst.

Den fylder ikke meget. Så den er nem at have med i baglommen, tasken, eller hvor du nu opbevarer din proviant. Og den smuldrer ikke. Hverken når du spiser den, eller når du får den i munden. Derfor undgår du at få den i den gale hals, selv om dit åndedræt er helt oppe på den store klinge på grund af anstrengelserne.

Så du kan nemt og sikkert få et hurtigt og langvarende skud energi, når du har mest behov for det. Eller tage den som et lækkert energitilskud en times tid før din træning.

Køb PurePower Energy Snack Kokos hos os
Bestiller du en eller flere pakker PurePower Energy Snacks Kokos i dag, kan du glæde dig til at nyde det lækre energitilskud i løbet af et par dage. Så får du endelig en energibar til træningen eller konkurrencen, som smager præcist, som du altid har drømt om.

Varespecifikationer.