PurePower Energy gel Lemon

På lager
DKK 16,00

Purepowers gel er udviklet af sportsfolk til sportsfolk. Purepower har i udvikling af gel samarbejde med diverse danske sportsfolk for at få deres vurdering bygget ind i produktet. Derfor er Purepower gels meget nemme at medbringe, åbne og indtage. Størrelsen er 40ml, tear-off åbning som nemt rives af med tænderne, og sidst men ikke mindst er konsistensen meget lind og let indtagelig.

Gels bruges typisk når man er på farten det vil sige under træning eller i konkurrencesituationer. Purepower gels indeholder nemme kulhydrater som optages hurtigt i kroppen, da man under hårdt arbejde kan få brug for at lade de korte energidepoter op, og dermed undgå pludseligt fald i blodsukkeret.

Ingredienser:
Maltodextrin, vand, fruktosesirup, grøn te ekstrakt (0,3%), Surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmidler: kaliumsorbat & natriumbenzoat, aoma. Kan indeholde spor af gluten & mælk eller rester heraf.

Anvendelsesområder:
Til atleter, der feks. dyrker langrend, triatlon, løb og cykelsport, og som er på farten over længere tid og derfor har brug for en lille, praktisk enhed.

Brugsanvisning:
Gelen skubbes ind i munden, hvorefter den let kan synkes.

Varespecifikationer.