GAZELLE Elcykel PARIS C7+ Sort 500Wn

Vælg variant for status
DKK 21.999,00

Paris-elcykel
Gazelles konstruktører har bygget denne elcykel ud fra det oprindelige koncept, nemlig et manøvredygtigt stel med en stærk motor til en god pris. Paris er en super komfortabel cykel med en Bosch Active Line-centermotor og behageligt lav på-/afstigning. Kort og godt en cykel til mange års cykelglæde i den velkendte Gazelle-kvalitet.

Paris C7+ HMB
Lav indstigning | Platin-batteri!
Med den nye Paris C7+ HMB beviser Gazelle, at en elcykel i god kvalitet kan fås til en overkommelig pris. Det ekstra + i navnet betyder, at Gazelles konstruktører har givet denne model et ekstra niveau, nemlig øget motorkraft, højere komfort og større brugervenlighed.

Bosch Active Line Plus centermotor.
Ekstra høj cykelkomfort og brugervenlighed.
Elegant design.

SPECIFIKATIONER
Bosch Active Line
Ubesværet cykling med den kraftfulde og robuste mid-motor Bosch ydeevne linje. På grund af den lave placering af mid-motor, hver Gazelle Hybrid med en mid-motor Bosch fremragende manøvredygtighed og håndtering. Kraftig robust Bosch midterste motor er ideel til både fladt og kuperet terræn for.

Fandt du ikke den gazelle cykel du søgte? er du velkommen til at skrive til os og vi gør alt for at finde den rigtige cykel til dig.

Varespecifikationer.

Stærk motorkraft på op til 50 Nm
Med affjedret forgaffel og sadelpind, der også tackler store huller i vejen komfortabelt
Styret kan justeres til den rette stilling, også når du er ude at cykle
Ser både ud og cykler som en ægte Gazelle
Platin batteri:
Maksimal rækkevidde 170 Km
Watt-timer 500 Wh