Cannondale Treadwell EQ Remixte Alpine | Large 27,5" Dame Alpinblå

Før DKK 8.799,00 På lager
DKK 7.300,00
Spar DKK 1.499,00

Cannondale Treadwell EQ Remixte
Her får du en cykel til hverdags brug og til kørsel alle steder. Det bliver sjovt og nemt at udforske nabolaget, byen, området, landsdelen...ja, du sætter grænsen.
En kraftfuld, velbygget cykel med et BMX inspireret styr, der giver dig fuld kontrol over kørslen  og med kraftige fælg og dæk der giver dig et særdeles godt vejgreb.
Cyklen er komfortabel at bruge med en quilted sadel og teksturerede greb - og med griptape i stedet for stifter til pedalerne - så kan du køre med al slags fodtøj.
Og så får du en cykel med en stabil og solid kurv på forgaflen.

Bemærk: Cykler til nedsat pris afhentes i butikken eller tillægges fragt.
Ring og hør nærmere! Kontakt os på 97 41 41 65

Varespecifikationer.

Stel: Low Step (dame) SmartForm C3 Alloy (aluminium), Low Step Easy RIde geometri
Low Step Easy Ride geometri Det er nemt at stige af og på cyklen, det er nemt at nå styret og en siddestilling, hvor den ene fod altid står på jorden, når du stopper. Ikke for oprejst, ikke for sporty. Lige tilpas.
Intellimount-stel SP-Connect's praktiske forgaffelholder holder din smartphone sikkert og forvandler den med Cannondale-appen til et instrumentbræt til at registrere hastighed, kilometertal og meget mere.
EQ står for "udstyret". Med en praktisk frontbagagebærer og heldækkende skærme kombinerer Treadwell EQ praktisk anvendelighed og køreglæde i hverdagen.
Komfortabel gør dig glad Den quiltede sadel og de teksturerede greb giver komfort. Der anvendes også Griptape til pedalerne i stedet for stifter. Dette sikrer et behageligt greb i enhver form for fodtøj, lige fra klipklappere til cowboystøvler.